Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Ispraćaj maturanata u Učeničkom domu

Dana 17. svibnja 2018. u Učeničkom domu Virovitica održan je tradicionalni program povodom ispraćaja maturanata. Programu su prisustvovali maturanti, njihovi prijatelji, profesori te ostali zaposlenici i učenici doma. Kroz program nas je vodio već uhodani voditeljski par Tea Meašić i Josip Perić.

Blagovaonica je bila prigodno uređena te su izloženi radovi s ovogodišnje Domijade koji su osvojili 1. i 2. mjesto na državnoj Domijadi u Rovinju. Program je i ove godine organizirala i s učenicima marljivo uvježbavala odgajateljica Suzana Sokele uz pomoć odgajatelja Ivana Kelečića i podršku ostalih kolega.

Svojim točkama program za maturante obogatile su glazbena i dramska skupina doma. Stihovima se od maturanata oprostila Katja Zrinski. Velike ovacije dobili su naši "mađioničari" Robert Kuliaš i Luka Prelec koji su svojim trikovima s kartama zabavili i oduševili publiku.

Nakon što su se na sceni pridružili maturanti, prigodne govore održali su odgajatelj Staniša Žarković ispred Odgajateljskog vijeća te v.d. ravnatelja Dražen Jurković koji je maturantima podijelio pohvale i nagrade. Okupljenima se obratila i medicinska sestra Snežana Brkić kojoj je ovo posljednja generacija koju ispraća.

Prigodni program završen je glazbenom točkom Lucije Kiš. Druženje se nastavilo uz svečanu večeru maturanata koju su i ove godine pripremili naši vrijedni kuhari i kuharice. Posebno je oduševila torta od jagoda koju je tradicionalno napravila naša, već poznata po odličnim slasticama, Željka Turković.

Još jednu generaciju maturanata pustili smo u svijet. Nadamo se da će svoje iskustvo boravka u domu pamtiti, da su ponešto i naučili te da će im to koristiti u životu. Djelatnici Učeničkog doma žele im puno sreće.

 

18. svibnja 2018.

Broj pregleda članka: 195

Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži