Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Održana završna konferencija u sklopu projekta “Energetska obnova Učeničkog doma Virovitica”

U novoobnovljenoj zgradi Učeničkog doma Virovitica održana je u završna konferencija projekta “Energetska obnova Učeničkog doma Virovitica”.

Prisutne je na početku pozdravila v.d. ravnatelja Martina Tišljar, a projekt je predstavila voditeljica projekta Tajana Bukovšak iz Razvojne agencije Virovitičko-podravske županije VIDRA. Završnoj konferenciji su uz ostale uvažene goste prisustvovali i zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Marijo Klement koji je u ime Virovitičko-podravske županije izrazio veliko zadovoljstvo provedenim projektom, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije Vesna Šerepac, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica, te zamjenica ravnateljice Razvojne agencije VIDRA Željka Vuković.

Ukupna vrijednost projekta energetske obnove zgrade Učeničkog doma Virovitica iznosi 1.326.434,21 HRK.

Dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu od 813.633,95 HRK, od čega je za projekt Europski fonda za regionalni razvoj izdvojio 348.700,26 HRK, dok je Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost izdvojio 464.933,69 HRK. Preostali iznos od 30 posto financirala je Virovitičko-podravska županija.

Nositelj projekta je Učenički dom Virovitica, koji je projekt prijavio i proveo uz pomoć Virovitičko-podravske županije i Razvojne agencije Virovitičko-podravske županije VIDRA. Izvođač radova na energetskoj obnovi zgrade Učeničkog doma bila je tvrtka Slavić-inženjering d.o.o. iz Virovitice, a stručni nadzor provodila je tvrtka Croming d.o.o. iz Pitomače.

Energetskom obnovom zgrada Učeničkog doma prešla je iz energetskog razreda D u energetski razred B, te je ostvarena planirana ušteda od 72,37 posto toplinske energije za grijanje i ušteda od 64,60 posto električne energije za rasvjetu, a također su i značajno smanjenje emisije C02.

http://www.icv.hr/2017/12/odrzana-zavrsna-konferencija-sklopu-projekta-energetska-obnova-ucenickog-doma-virovitica/

 

6. prosinca 2017.

Broj pregleda članka: 256

Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži