Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

ADAPTACIJA NOVIH UČENIKA

U utorak, 10.10.2017.godine naši novi učenici sudjelovali su u programu adaptacije. Bili su podijeljeni u nekoliko timova sa svojim odgajateljem. Program adaptacije su započeli upoznavanjem našeg grada Virovitice te nakon toga i nama ispričali zanimljivosti koje su ugledali i nove stvari koje su upoznali. Program predstavljanja timova započeo je pozdravim govorom naše odgajateljice Suzane kojoj je sa tehničkim dijelom pomogao i odgajatelj Vojo. Svi timovi su se na početku predstavili te rekli ponešto o svojoj temi.

Tim broj 1 vodio je odgajatelj Ivan Kelečić. Rekli su nam da su posjetili gradsku knjižnicu i čitaonicu te Floru. Neke zanimljivosti koje su izdvojili su da je članarina za knjižnicu 80 kn te da im se u Flori nije svidjelo jer su bili na smetlištu. Sve u svemu dobro su nas nasmijali.
Tim broj 2
vodio je odgajatelj Dražen Jurković. Posjetili su Verandu (udrugu za pomoć mladima), Gradski muzej te SOS- udruga za pomoć zlostavljanim osobama.

Tim broj 3 vodila je odgajateljica Gabrijela Slamić. Posjetili su crkvu sv. Roka u kojoj su vidjeli samostan za franjevce te knjižnicu. Bili su u prostorijama ICV-a gdje su upoznali djelatnike. Na putu do doma odgajateljica ih je počastila sladoledom za uspješnu suradnju.
Tim broj 4 vodila je odgajateljica Suzana Sokele. Posjetili su HUPS (udrugu za prevenciju suicida) koja nas je na početku godine posjetila. Bili su u uredu gradonačelnika gdje ih je ugostila zamjenica gradonačelnika te su posjetili i Zavod za javno zdravstvo SV. ROK.

Tim broj 5 vodio je odgajatelj Staniša Žarković i posjetili su naše kazalište u kojem će i ove školske godine naša dramska skupina imati probe za natjecanja.
Tim broj 6 vodio je odgajatelj Vojo Božić. Oni su razgledavali ljepote Virovitice. Prolazili pokraj trgova, trgovina, muzeja, turističkih ureda.

Naši dragi učenici odlično su se snašli u razgledavanju trijema Slavonije, najljepšeg cvjetnog trga u kontinentalnoj Hrvatskoj, grada bogate crkvene baštine, grada mirnih ulica i zelenih trgova, grada s dušom - NAŠA DRAGA VIROVITICA. Najbitnije od svega, družili su se i bolje upoznavali. Na kraju smo za naše učenike priredili malu zabavu s glazbom i grickalicama.
Tea Meašić

 

13. listopada 2017.

Broj pregleda članka: 326

Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži