Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Martina Tišljar vršiteljica dužnosti ravnatelja Učeničkog doma

Nakon provedenog postupka za izbor i imenovanje ravnatelja Učeničkoga doma, Odlukom Domskog odbora za vršiteljicu dužnosti ravnatelja Učeničkog doma u Virovitici imenovana je dosadašnja odgajateljica Martina Tišljar, s početkom mandata 8. lipnja 2017. godine.

Martina Tišljar rođena je u Koprivnici 2. studenoga 1985. godine, a danas živi u Pitomači sa suprugom. Nakon Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva u Đurđevcu, školuje se na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. 2010. godine stječe diplomu prof. Fonetike i prof. Hrvatskog jezika i književnosti. 2012. godine završava Program stručnog usavršavanja za stjecanje stručnih zvanja u knjižničarskoj struci u okviru koncepta cjeloživotnog obrazovanja na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Od 2013. godine polaznica je Poslijediplomskog specijalističkog studija Ljudska prava na Pravnom fakultetu u Osijeku.

Radno iskustvo stekla je radeći na raznim vrstama i opisima poslova: profesorica Hrvatskog jezika i književnosti (OŠ Suhopolje, Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac), odgajateljica (Učenički dom u Virovitici), stručna suradnica knjižničarka (Strukovna škola Virovitica). U odgojno-obrazovnom radu bila je voditeljica raznih izvannastavnih aktivnosti, organizatorica javnih kulturnih priredaba i izložbi, mentorica učenicima na raznim županijskim te državnim natjecanjima Domijadama. Kao dio timova sudjelovala je u pisanju i provođenju nekoliko projekata, a u suradnji s Udrugom za Down sindrom Virovitičko-podravske županije 2015. godine osnovala je i vodila volonterski klub Učeničkog doma „DOM".

 

8. lipnja 2017.

Broj pregleda članka: 1201

Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži