Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Ispraćaj maturanata

U utorak, 16. svibnja 2017. u domu je održan ispraćaj maturanata. Događaj je to kojim svake godine ispratimo jednu generaciju u daljnji život.

Prigodni program u čast maturanata održan je u 19 sati. Blagovaonica doma bila je premala za sve one koji su htjeli prisustvovati tom svečanom činu. Od maturanata su se oprostili djelatnici doma, njihovi prijatelji, roditelji i brojni profesori.

U kratkom programu prikazali smo sve ono što smo u domu radili u nastavnoj godini koja je na izmaku te se pohvalili svojim ovogodišnjim uspjesima i postignućima.

Pohvale i nagrade maturantima je uručio ravnatelj doma Staniša Žarković uz prigodni govor. Ispred Odgajateljskog vijeća maturantima se obratila odgajateljica Suzana Sokele. 

Maturanti koji su ove godine dobili pohvalu Odgajateljskog vijeća su: Tihana Crnčan, Manuela Crnčan, Mateja Grabovac, Tihana Grobotek, Mihael Jergović, Nikolina Jozić, Kristian Suton, Ivan Šebešćen i Emanuela Tunić. Maturanti koji su ove godine zaslužili i nagradu (tablet) za izvanredna postignuća i doprinos domskom životu su: Matej Jaković, Iva Lebo, Marija Magdalena Kapitanić i  Sanda Zagorac. 

Najučenica doma za školsku godinu 2016./17. je Iva Lebo, učenica 5. razreda medicinske škole.  Iva je postigla odličan uspjeh u svih 5 godina školovanja te ni jedan sat nije neopravdano izostala. Uzornog je i kulturnog vladanja. U domu je sudjelovala u brojnim aktivnostima kao što su likovne radionice, volonterske aktivnosti, dramska skupina, različite priredbe. Redovito je sudjelovala na Domijadama te je s dramskom skupinom osvojila 1. mjesto na državnoj Domijadi u Rovinju 2017.

Ispred maturanata, okupljenima se obratila upravo Iva Lebo. Nakon prigodnog programa uslijedila je svečana večera maturanata i gostiju te kasnije zabava uz živu glazbu.

Bio je ovo najemotivniji ispraćaj maturanata do sada. Suze su brisali svi, učenici, djelatnici, profesori. Naši su se životi u jednom trenutku isprepleli i ostavili smo trajni trag jedni na druge. Rastajemo se u nadi da ovo nije zbogom nego doviđenja.

 

17. svibnja 2017.

Broj pregleda članka: 273

Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži