Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Prijateljske utakmice - Pakrac

05. 03. 2014. godine nogometaši i košarkaši Učeničkoga doma Virovitica odigrali su prijateljske utakmice u Pakracu. Prva utakmica, ona košarkaška zakazana je za 17:00 sati.

Nakon što su se dečki zagrijali, a tribine popunile krenula je utakmica. Naši dečki dali su prva dva koša, a zatim je protivnička ekipa otišla na razliku koja se nije mogla dostići. Unatoč  razlici u rezultatu nastavilo se igrati hrabro no vještine i sreća bili su na strani Pakračana. Utakmica je završena rezultatom 24:9.

S nestrpljenjem smo čekali da nogometaši izađu na teren, te se nadali da ćemo u nogometu biti uspješniji, a tako je i bilo.

 Učenici Virovitičkog doma vještije su vladali terenom te su u kratkom vremenu došli na razliku od 2:0. Tako su i tribine dobile vjetar u leđa za bodrenjem ekipa. Ubrzo se došlo do rezultata od 5:1, gdje je naš učenik zaradio crveni karton, zatim su Pakračani došli do još dva gola i utakmica je završena rezultatom 5:3 za Viroviticu. Golove su postigli: Leo Mikić, Antonio Martinčević, te 3 gola Ante Pašalić.

Maja Marija Prokeš

 

Broj pregleda članka: 932