Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada
Ukupno 484 fotografija u 18 albuma

Dan u Lovranu

Na nagradni se izlet išlo po zaslugama. Pravila ocjenjivanja soba su stroga, ali isplati se čistiti. Naša nasmijana lica sve govore: zabava, kupanje i sunčanje, uživanje. Lovrane, vidimo se i na godinu!
 
Broj fotografija u albumu: 20

Adaptacija 2012.

Predstaviti samoga sebe ponekad izaziva strah i neugodu. Upoznavanje je ljudi na drugačije načine, kroz igru, smijeh i sport, zanimljivije, iskrenije i zabavnije. Radionice kroz koje se novi učenici prilagođavaju životu u Domu uspješno vodi odgajateljica Suzana.
 
Broj fotografija u albumu: 57

Ispraćanje maturanata

I ove godine odigrao se program pod nazivom - ispraćanje maturanata. U četvrtak dan prije kraja nastave za ovogodišnje maturante učeničkog doma pripremljen je svečani ispraćaj s programom, a na koji su došli i pojedini roditelji, razrednici i profesori maturanata.
 
Broj fotografija u albumu: 24

37. regionalna domijada u Varaždinu

Ove godine regionalna domijada održana je u Varaždinu. Nismo se plasirali na državnu domijadu ali smo ipak dobili priznanja i medalje. više u vijestima.
 
Broj fotografija u albumu: 22

Radionice - uljepšavanje, hrana i spolnost

 
Broj fotografija u albumu: 19

Radionice o učenju, ovisnostima asertivnosti i kućnom redu

Radionice o kućnom redu, ovisnosti, boljem učenju, asertivnosti samo su dio radionica koje se za učenike organiziraju u Učeničkom domu. Sve fotografije snimili su učenici članovi novinarske grupe Dominik Jurmanović i Anita Matić.
 
Broj fotografija u albumu: 15

kviz znanja

Kviz znanja je jedna od novijih aktivnosti u Učeničkom domu po ideji odgajateljice Gabrijele Rakhel. Odvijao se od studenog do početka prosinca 2011. godine i privukao je dio učenika kao natjecatelje i gledatelje.
 
Broj fotografija u albumu: 9

Obilježavanje događaja

U domu se u toku godine obilježavaju različiti datumi. Najbolje se obilježavaju oni u kojima ima darivanja kao Sv. Nikola, Božić, valentinovo i neki drugi. Uz to uvijek je uz program i ples na kraju u dvorani doma
 
Broj fotografija u albumu: 31

Putovanja u 2011-12. školskoj godini

U učeničkom domu su uobičajena razna putovanja učenika. Od onih nagradnih do putovanja u kazalište, kino, sportske utakmice i druga mjesta po programu ili po željama učenika. Putovanja se organiziraju na druženje s drugim domovima, ove godine s učenicima Učeničkog doma Pakrac, te na domijadu. Putovanja je snimila Anita Matić i dio puta u Lovran Kristina Galešić.
 
Broj fotografija u albumu: 23

Prvi dani u domu i adaptacija

Prvi dan u domu učenici se upoznaju sa drugim novim učenicima, ili s poznanicima iz svojih mjesta koji su već u domu, upoznaju se s odgajateljima, upoznaju sobe i prostore doma, osobe s kojima će idućih nekoliko godina stanovati...
 
Broj fotografija u albumu: 21

Državna domijada u Umagu

Ove fotografije prikazuju veći dio atmosfere koja je bila na 36. državnoj domijadi u Umagu koju je organizirao Učenički dom Virovitica
 
Broj fotografija u albumu: 44

Ispraćaj matruanata i 60 godina doma

Ove godine se obilježava 60 godina Učeničkog doma Virovitica. Svečana proslava uz goste održana je početkom lipnja. Tada su ispraćeni i ovogodišnji maturanti.
 
Broj fotografija u albumu: 23

Ispraćaj maturanata 2010.

Ove godine je otišlo u novi život nešto više maturanata nego prošle i pretprošle godine, ali u stvari normalnih 24 učenika. Neki su nastavili školovanje, neki traže posao ili odrađuju stažiranje. Sretno im bilo u novom životu.
 
Broj fotografija u albumu: 16

35. regionalna domijada

 
Broj fotografija u albumu: 20

ispraćaj maturanata 2009.

ove godine smo ispratili uz prigodan program i darove dvadeset i troje maturanata . Dobili su i novi broj domskog lista, te CD-e sa fotografijama o svom boravku u domu, anjuspješniji i dodatni dar. Ove godine u novi život otišli su medicinari Ana Đuzel, Ana Suzić, Kristina Horvat, Ivana Šubert, Ivana Pavlic i Helena Švamberger, šumari Denisa Isić, Dalibor Vondra, Davor Sedlaček, Matija Šafar, Dejan Barišić, frizerke Ivona Šafar, Antonija Horvat, Jelena Bojčić, Anita Brandeis, Monika Radonić i Saška Smolić, ekonomisti i slično Angela Topalović i Mateja Horvat,hotelijer Slaven Hauskneht, računalni tehničar u strojarstvu Dario Beniš, automehaničar Dario Košorog i stolar Dejan Kujavić.
 
Broj fotografija u albumu: 31
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži