Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Ispraćaj maturanata

U ponedjeljak 16. svibnja 2016. u Učeničkom domu Virovitica odžan je tradicionalni program povodom ispraćaja maturanata.  Opširnije »
 

Radionica o spolnosti

I ove je godine u domu održana tradicionalna radionica o spolnosti na kojoj smo ugostili doktora Tonkovića.  Opširnije »
 

Održana parlaonica

U srijedu 4.5.2016. godine u domu je održana parlaonica s temom „Pobačaj – za ili protiv“. Parlaonicu je osmislila i vodila odgajateljica Suzana Sokele a u realizaciji joj je pomogao noćni pazitelj Ivan Kelečić.  Opširnije »
 

Prvo mjesto na regionalnoj Domijadi u Čakovcu

U subotu, 23. travnja 2016. održana je 41. regionalna Domijada čiji je organizator i domaćin Učenički dom Srednje škole Čakovec. Ovogodišnja je Domijada okupila petstotinjak sudionika; učenike učeničkih domova regije sjever, njihove mentore te članove komisija i stručnih prosudbenih povjerenstava. Naša M.M. Kapitanić osvojila je 1. mjesto.  Opširnije »
 

Kad se male ruke slože

Dana 8. ožujka 2016. u prostorijama Udruge za Down sindrom održana je kreativna radionica na kojoj su učenici volonteri Učeničkog doma u društvu drugih volonterki izrađivali prigodne ukrase pod vodstvom gospođe Jasne.  Opširnije »
 

Sretno smo stigli u Torquay

Napokon je došao i taj dan realizacije putovanja u sklopu programa mobilnosti... svi učenici, profesori, ravnatelj sretno su stigli u Torquay, gradić udaljen tristotinjak kilometara jugozapadno od Londona. Na Facebook stranici Učeničkog doma objavili smo tri video zapisa...   Opširnije »
 

Izlet u Zagreb

Dana 20. veljače 2016. učenici Učeničkog doma Virovitica u pratnji odgajateljica Martine Tišljar i Suzane Sokele posjetili su Zagreb. Na izlet su išli učenici prve godine boravka u domu i oni koji su to zaslužili marljivo slažući krevete tijekom prvog polugodišta.  Opširnije »
 

Tjedan psihologije i u Učeničkom domu

Od 15. do 21. veljače 2016. održava se 9. Tjedan psihologije u organizaciji Društva psihologa Virovitičko-podravske županije. U sklopu tog programa i u Učeničkom domu Virovitica održana je radionica "Moj stil učenja".  Opširnije »
 

Maskenbal

9. veljače 2016. u Učeničkom je domu održan veseli maskenbal uz ples i glazbu uživo.  Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži