Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Terenski pregled zgrade Učeničkog doma Virovitica u svrhu izrade projektne dokumentacije za energetsku obnovu

Terenski pregled zgrade doma obavljen je 13. listopada u svrhu izrade elektrotehničkog dijela projekta. Pregled je odradila iC Artprojekt d.o.o. iz Varaždina.  Opširnije »
 

Održana početna konferencija energetske obnove Učeničkog doma Virovitica

U prostorima Učeničkog doma Virovitica održana početna je konferencija u sklopu pilot projekta Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja.   Opširnije »
 

Potpisan ugovor za energetsku obnovu vrijedan oko 860,000 kuna

Danas su, u nazočnost pročelnice Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Vesne Šerepac, ravnateljice VIDRA Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Emine Kovač, ravnatelja Učeničkog doma Virovitica Staniše Žarkovića, u Maloj sali Virovitičko-podravske županije potpisani ugovori za energetsku obnovu i nadzor radova Učeničkog doma Virovitica.
  Opširnije »
 

Predstavljanje timova

U srijedu 5. listopada 2016. održano je tradicionalno predstavljanje timova koje se održava u sklopu programa adaptacije novih učenika. Nakon predstavljanja učenici su imali party u dvorani.  Opširnije »
 

Pizzijada postala tradicionalno druženje

Dana 6. listopada 2016. godine u veseloj blagovaonici Učeničkoga doma održana je ovogodišnja, druga po redu, pizzijada. Druženje je to štićenika Udruge za Down sindrom VPŽ i učenika volontera volonterskoga kluba „DOM“ osnovanoga prošle školske godine.  Opširnije »
 

Pristojno ponašanje za stolom

Kao i svake do sada, i ove je godine održana radionica o pristojnom ponašanju za stolom i zdravoj prehrani. Radionica je održana u srijedu, 21.9.2016. godine u blagovaonici Učeničkog doma a prisutni su bili svi učenici 1. razreda. Radionicu je osmislila i vodila medicinska sestra Snježana uz pomoć i podršku odgajateljice Gabrijele.  Opširnije »
 

Izlet u Lovran

17.9.2016. učenici Učeničkog doma Virovitica otputovali su u Lovran u sklopu programa adaptacije. Cilj je putovanja bio upoznavanje i međusobno druženje novih učenika, a osim njih na put je pošla i nekolicina učenika 2. razreda jer je prošle godine njihov izlet nažalost bio odgođen. Osim druženja i zabave izlet je bio i  rekreativnog karaktera. Osim plivanja, svi su učenici jako puno pješačili. Voditelji puta bili su odgajatelj Dražen, noćni pazitelj Ivan i stručna suradnica Ivana.  Opširnije »
 

Adaptacija novih učenika - upoznavanje

I ove je godine povodom dolaska novih učenika u Učenički dom Virovitica održana radionica adaptacije.  Opširnije »
 

Sportskim igrama započeo program adaptacije

Ove je godine dom otvorio svoja vrata za sve učenike u nedjelju 4. rujna 2016. Program adaptacije započeo je tradicionalnim sportskim igrama održanim u srijedu 7.rujna 2016.  Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži