Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Sv. Nikola u Udruzi za Down sindrom

Dana 7. prosinca 2016. godine prigodom blagdana Sv. Nikole učenice članice volonterskoga kluba „DOM“posjetile su prijatelje iz Udruge za Down sindrom VPŽ.  Opširnije »
 

Održana tribina o ispitnoj tjeskobi i ovisnosti za učenike u Učeničkom domu Virovitica

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije kao gost je u Učeničkom domu Virovitica s učenicima održao tribinu pod nazivom „Kako prevladati ispitnu tjeskobu i spriječiti pojavu ovisnosti kod mladih“. Tribina je održana u utorak 06. prosinca 2016. godine.  Opširnije »
 

Radio emisija u sklopu projekta „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica“

U sklopu provedbe projekta „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica“, za koji su Učeničkom domu Virovitica u suradnji s Virovitičko – podravskom županijom i razvojnom agencijom Virovitičko – podravske županije VIDRA-om dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 175.260,00 kuna, što čini 100% ukupnog intenziteta bespovratnih sredstava, izrađen je glavni projekt.  Opširnije »
 

Izrađen glavni projekt za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica

Izrađen je glavni projekt koji se sastoji od arhitektonsko-građevinskog, strojarskog i elektrotehničkog dijela u sklopu provedbe projekta „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica“ za koji su Učeničkom domu Virovitica u suradnji s Virovitičko – podravskom županijom i razvojnom agencijom Virovitičko – podravske županije VIDRA-om dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 175.260,00 kuna, što čini 100% ukupnog intenziteta bespovratnih sredstava. 85% ukupnih prihvatljivih troškova projekta financira Europski fond za regionalni razvoj, dok preostalih 15% financira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.  Opširnije »
 

Izrađen arhitektonski i strojarski dio glavnog projekta za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica

Protekli tjedan izrađen je arhitektonski i strojarski dio glavnog projekta u sklopu provedbe projekta „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica“. Za navedeni projekt su Učeničkom domu Virovitica u suradnji s Virovitičko – podravskom županijom i razvojnom agencijom Virovitičko – podravske županije VIDRA-om dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 175.260,00 kuna, što čini 100% ukupnog intenziteta bespovratnih sredstava. 85% ukupnih prihvatljivih troškova projekta financira Europski fond za regionalni razvoj, dok preostalih 15% financira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
  Opširnije »
 

Ho-ho-ho! Već smo u predblagdanskom raspoloženju!

Dana 23. studenoga 2016. u prostorijama Učeničkoga doma održana je ovogodišnja kreativna božićna radionica. Učenici su izrađivali kuglice-zvijezde za bor od novinskoga papira, kao i male ukrasne boriće.  Opširnije »
 

Posjet kazalištu Gavella

Dana 18.11.2016. 33 učenika Učeničkog doma Virovitica, u pratnji odgajateljica Suzane, Martine i Gabrijele, putovalo je na jednodnevni izlet u Zagreb. Polazak je bio u 14.00h autobusom, a put je prošao u vrlo ugodnoj atmosferi. Putem smo stali na  odmorištu da pojedemo sendviče i odmorimo od puta.   Opširnije »
 

Napreduju radovi na energetskoj obnovi Učeničkog doma Virovitica

U drugoj polovici listopada započeli su radovi na na energetskoj obnovi Učeničkog doma Virovitica u sklopu pilot projekta „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“.  Opširnije »
 

Započeli radovi na energetskoj obnovi Učeničkog doma Virovitica

Protekloga tjedna započeli su radovi na energetskoj obnovi Učeničkog doma Virovitica u sklopu pilot projekta „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“.  Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži