Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Uspješno završena provedba projekta Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica

Uspješno je završena provedba projekta „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica“za koji su, u sklopu pilot projekta 4c1.1. Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja.   Opširnije »
 

Sv. Nikola u Udruzi za Down sindrom

Dana 7. prosinca 2016. godine prigodom blagdana Sv. Nikole učenice članice volonterskoga kluba „DOM“posjetile su prijatelje iz Udruge za Down sindrom VPŽ.  Opširnije »
 

Održana tribina o ispitnoj tjeskobi i ovisnosti za učenike u Učeničkom domu Virovitica

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije kao gost je u Učeničkom domu Virovitica s učenicima održao tribinu pod nazivom „Kako prevladati ispitnu tjeskobu i spriječiti pojavu ovisnosti kod mladih“. Tribina je održana u utorak 06. prosinca 2016. godine.  Opširnije »
 

Radio emisija u sklopu projekta „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica“

U sklopu provedbe projekta „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica“, za koji su Učeničkom domu Virovitica u suradnji s Virovitičko – podravskom županijom i razvojnom agencijom Virovitičko – podravske županije VIDRA-om dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 175.260,00 kuna, što čini 100% ukupnog intenziteta bespovratnih sredstava, izrađen je glavni projekt.  Opširnije »
 

Izrađen glavni projekt za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica

Izrađen je glavni projekt koji se sastoji od arhitektonsko-građevinskog, strojarskog i elektrotehničkog dijela u sklopu provedbe projekta „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica“ za koji su Učeničkom domu Virovitica u suradnji s Virovitičko – podravskom županijom i razvojnom agencijom Virovitičko – podravske županije VIDRA-om dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 175.260,00 kuna, što čini 100% ukupnog intenziteta bespovratnih sredstava. 85% ukupnih prihvatljivih troškova projekta financira Europski fond za regionalni razvoj, dok preostalih 15% financira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.  Opširnije »
 

Izrađen arhitektonski i strojarski dio glavnog projekta za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica

Protekli tjedan izrađen je arhitektonski i strojarski dio glavnog projekta u sklopu provedbe projekta „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu Učeničkog doma Virovitica“. Za navedeni projekt su Učeničkom domu Virovitica u suradnji s Virovitičko – podravskom županijom i razvojnom agencijom Virovitičko – podravske županije VIDRA-om dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 175.260,00 kuna, što čini 100% ukupnog intenziteta bespovratnih sredstava. 85% ukupnih prihvatljivih troškova projekta financira Europski fond za regionalni razvoj, dok preostalih 15% financira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
  Opširnije »
 

Ho-ho-ho! Već smo u predblagdanskom raspoloženju!

Dana 23. studenoga 2016. u prostorijama Učeničkoga doma održana je ovogodišnja kreativna božićna radionica. Učenici su izrađivali kuglice-zvijezde za bor od novinskoga papira, kao i male ukrasne boriće.  Opširnije »
 

Posjet kazalištu Gavella

Dana 18.11.2016. 33 učenika Učeničkog doma Virovitica, u pratnji odgajateljica Suzane, Martine i Gabrijele, putovalo je na jednodnevni izlet u Zagreb. Polazak je bio u 14.00h autobusom, a put je prošao u vrlo ugodnoj atmosferi. Putem smo stali na  odmorištu da pojedemo sendviče i odmorimo od puta.   Opširnije »
 

Napreduju radovi na energetskoj obnovi Učeničkog doma Virovitica

U drugoj polovici listopada započeli su radovi na na energetskoj obnovi Učeničkog doma Virovitica u sklopu pilot projekta „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“.  Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži