Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Rekreacija na bazenima

Dana 26. studenoga 2017. učenici Učeničkog doma, u pratnji odgajatelja, posjetili su bazene u sklopu programa „Rekreativnim sportom do kvalitetnog slobodnog vremena“ koji se provodi u domu.  Opširnije »
 

Predavanje službenice PU Virovitica učenicima Učeničkog doma

Dana 21. studenoga 2017. policijska službenica PU Virovitica Mirjana Horvat održala je predavanje za učenike koji borave u Učeničkom domu u Virovitici.  Opširnije »
 

Učenički dom domaćin 43. regionalne Domijade

U Učeničkome domu u Virovitici, dana 17. studenoga 2017. održan je sastanak Udruge ravnatelja učeničkih domova – Ogranak Sjever (Učenički dom Graditeljske škole Čakovec, Učenički dom Svjetionik Čakovec, Učenički dom Garešnica, Učenički dom Kutina, Učenički dom Križevci, Učenički dom Varaždin, Dom učenika srednjih škola Bjelovar, Učenički dom Maruševec, Učenički dom Ivanić Grad, Učenički dom u Virovitici).  Opširnije »
 

Volontiranje teško nije, lijepo je vidjeti da se netko smije

U sklopu projekta Crvenog križa 'DJELO LJUBAVI' volonterski klub prikuplja namirnice za Socijalnu samoposlugu.  Opširnije »
 

Kako se ponašati za stolom?

U četvrtak, 12.10.2017. održana je radionica za nove učenike „Kako se ponašati za stolom?“.
Radionica je održana za vrijeme večere te ju je vodila naša medicinska sestra Snežana Brkić.   Opširnije »
 

ADAPTACIJA NOVIH UČENIKA

U utorak, 10.10.2017.godine naši novi učenici sudjelovali su u programu adaptacije. Bili su podijeljeni u nekoliko timova sa svojim odgajateljem. Program adaptacije su započeli upoznavanjem našeg grada Virovitice te nakon toga i nama ispričali zanimljivosti koje su ugledali i nove stvari koje su upoznali.
Program predstavljanja timova započeo je pozdravim govorom naše odgajateljice Suzane kojoj je sa tehničkim dijelom pomogao i odgajatelj Vojo. Svi timovi su se na početku predstavili te rekli ponešto o svojoj temi.   Opširnije »
 

Pedagoška radionica o asertivnosti

U netolerantnom svijetu sve je jača potreba za treninzima asertivnosti, odlučnog reagiranja , učenjem asertivnih prava i sličnih tehnika koje bi trebale, u veoma kratkom vremenskom periodu, podignuti ljudsko samopoštovanje, spremnost na odlučno izražavanje svojih prava i želja, uz uvažavanje tuđeg mišljenja. Takvu je radionicu u Učeničkom domu održao odgajatelj Staniša Žarković.  Opširnije »
 

Sara Vujić predsjednica Vijeća učenika

U četvrtak 28.9.2017. održana je konstituirajuća sjednica Vijeća učenika koju je vodila v.d. ravnatelja Martina Tišljar i stručna suradnica Ivana Štetić.   Opširnije »
 

Učenički dom Virovitica otvorio svoja vrata za nove i stare učenike

1. rujna 2017. započela je nova školska godina, a u nedjelju, 3. rujna 2017. Učenički dom Virovitica otvorio je svoja vrata za nove i stare učenike.  Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži