Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Sara Vujić predsjednica Vijeća učenika

U četvrtak 28.9.2017. održana je konstituirajuća sjednica Vijeća učenika koju je vodila v.d. ravnatelja Martina Tišljar i stručna suradnica Ivana Štetić.   Opširnije »
 

Učenički dom Virovitica otvorio svoja vrata za nove i stare učenike

1. rujna 2017. započela je nova školska godina, a u nedjelju, 3. rujna 2017. Učenički dom Virovitica otvorio je svoja vrata za nove i stare učenike.  Opširnije »
 

Zaposlenici Učeničkog doma na Ljetnoj školi u Zagrebu

28. - 30. kolovoza 2017. u Zagrebu je održana Ljetna škola za odgajatelje u učeničkim domovima čija je tema bila poticaj socijalnom i emocionalnom razvoju učenika.   Opširnije »
 

Prijave i upisi u Učenički dom

 

Održana početna konferencija projekta “Darujmo vrijeme za dobra djela”

U gradskoj vijećnici održana je početna konferencija projekta “Darujmo vrijeme za dobra djela” Gradskog društva Crvenog križa Virovitica. Projekt je usmjeren na poticanje volonterstva djece i mladih kroz organiziranje kvalitetnih volonterskih programa i osnivanje volonterskih klubova kao izvannastavnih školskih aktivnosti. Projektnu dokumentaciju je izradila Razvojna agencija VTA, a Gradsko društvo će ga provesti u partnerstvu s 11 obrazovnih institucija s područja grada Virovitice i pet općina s područja djelovanja GDCK Virovitica. Ukupna vrijednost projekta je 992.578,24 kuna.  Opširnije »
 

Učenički dom Virovitica sudionik u projektu "Darujmo vrijeme za dobra djela"

Učenički dom Virovitica sudionik je u provedbi projekta "Darujmo vrijeme za dobra djela" koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.  Opširnije »
 

Obavijest - rang lista

Obavještavaju se SVI učenici koji su se prijavili na natječaj dana 12.7.2017. da su ostvarili pravo na smještaj u Učeničkom domu te da su dužni doći upisati se u dom u četvrtak, 13.7.2017. Ukoliko se učenik ne dođe upisati navedenog dana, smatra se da je odustao od natječaja te time gubi pravo upisa u dom u ljetnom upisnom roku. Prijave za upis u jesenskom upisnom roku primaju se 31.8.2017.  Opširnije »
 

Martina Tišljar vršiteljica dužnosti ravnatelja Učeničkog doma

Nakon provedenog postupka za izbor i imenovanje ravnatelja Učeničkoga doma, Odlukom Domskog odbora za vršiteljicu dužnosti ravnatelja Učeničkog doma u Virovitici imenovana je dosadašnja odgajateljica Martina Tišljar, s početkom mandata 8. lipnja 2017. godine.  Opširnije »
 

Energetska obnova Učeničkog doma

 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži