Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Martina Tišljar vršiteljica dužnosti ravnatelja Učeničkog doma

Nakon provedenog postupka za izbor i imenovanje ravnatelja Učeničkoga doma, Odlukom Domskog odbora za vršiteljicu dužnosti ravnatelja Učeničkog doma u Virovitici imenovana je dosadašnja odgajateljica Martina Tišljar, s početkom mandata 8. lipnja 2017. godine.  Opširnije »
 

Energetska obnova Učeničkog doma

 

8. Festival dramskog odgoja FeDOr 2017.

U organizaciji Udruge “Pričalica” iz Virovitice od 27. do 29. svibnja 2017. u Virovitici se održava 8. Festival dramskog odgoja FeDOr 2017. Cilj Festivala je promicanje dramskog odgoja, poticanje djece i mladih na sudjelovanje u procesu odgoja kroz dramu.  Opširnije »
 

"Najbolji od najboljih"

U velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije u Virovitici održana je tradicionalna svečanost nagrađivanja najboljih učenika s područja županije, odnosno učenika osnovnih i srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima u tekućoj školskoj godini, kao i njihovih mentora. Ove godine je nagrađeno 9 učenika i 9 mentora iz osnovnih te 19 učenika i 10 mentora srednjih škola.  Opširnije »
 

Ispraćaj maturanata

U utorak, 16. svibnja 2017. u domu je održan ispraćaj maturanata. Događaj je to kojim svake godine ispratimo jednu generaciju u daljnji život.  Opširnije »
 

Državna Domijada u Rovinju

Ove su se godine učenici našeg doma plasirali na državnu Domijadu u čak tri kategorije: scenske igre, modni dizajn i nogomet. 42. državna Domijada održavala se u Rovinju 5. – 7. svibnja 2017. Organizator ovogodišnje državne Domijade bio je učenički dom iz Bjelovara iz naše regije Sjeverozapadna Hrvatska. Pravo sudjelovanja na državnoj Domijadi izborili su svi učenici koji su osvojili prva mjesta na prethodno održanim regionalnim Domijadama u 5 regija.  Opširnije »
 

Učenički dom Virovitica ima novu fasadu

Završeni su radovi na energetskoj obnovi fasade zgrade Učeničkog doma Virovitica. Energetska obnova provodi se u sklopu pilot projekta 4c1.2. Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja.   Opširnije »
 

Uspjeh UD Virovitica na regionalnoj Domijadi u Križevcima

U subotu, 8. travnja 2017. održana je 42. regionalna Domijada. Smotra je to učeničkih domova iz regije sjeverozapadna Hrvatska čiji je domaćin bio učenički dom iz Križevaca. Na Domijadi su sudjelovali učenici iz 10 učeničkih domova i to iz Čakovca, Varaždina, Maruševca, Kutine, Garešnice, Bjelovara, Ivanić Grada, Virovitice i Križevaca.  Opširnije »
 

PARLAONICA – SLUŽENJE VOJNOG ROKA

U srijedu, 22.3.2017. održali smo parlaonicu o služenju vojnog roka u učionici broj jedan. Parlaonica se sastojala od dvije skupine – afirmacijske i negacijske skupine tj. skupine ZA i PROTIV. Svaka se ekipa sastojala od tri člana. Ne zna se tko će biti za, a tko protiv. Pripadnost ekipi se izvlači pomoću papirića. Tijekom parlaonice bilo je važno paziti na vremenik parlaonice  gdje je uvodna riječ trajala 1min, rasprava 20min, argumentiranje/protuargumentiranje 3 min, priprema za završnu riječ 2min, završna riječ 2min. Sve te stavke su pažljivo pratili suci, Marijan Balog, Tea Meašić i odgajatelj Ivan Kelečić, te vodili zabilješke na listiće kako bi mogli pošteno presuditi koja je ekipa bila bolja.   Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži