Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Tjedan bundeva

Prošloga smo jesenskoga tjedna simbolično obilježili tjedan bundeva u Domu. U ponedjeljak i utorak su kreativke rezbarile bundeve i davale im imena. Bilo je veselih, nasmiješenih, ali i namrštenih bundeva.   Opširnije »
 

U blagovaonici smo – dobar tek!

Posebna večera. Ušli smo u neprepoznatljiv restoran: na stolovima vaze s cvijećem, pribor za jelo postavljen prema bontonu i poslužena salata. Gdje je večera?   Opširnije »
 

Odgajatelji vs. učenici

Napokon! Došao je i taj dugo očekivani derbi, 15. listopada. Odgajatelji su okupili svoje snage te izazvali učenike na dvoboj na travnatom nogometnom terenu. Atmosfera je bila više nego napeta i užarena, a rezultat 4:3 za…učenike!   Opširnije »
 

4. Voćinska kestenijada

Voćin je mjesto koje se smjestilo između šumovitih papučkih brda, a iz kojega nam u Dom dugi niz godina dolazi veliki broj naših učenika. Voćinska kestenijada je tradicionalna kulturna manifestacija koju i naši djelatnici rado posjećuju. Prigoda je to da se djelatnici druže sa sadašnjim i bivšim učenicima te s njihovim roditeljima.   Opširnije »
 

Prva pomoć

U listopadu su u prostorijama Crvenoga križa održane dvije radionice o pružanju prve pomoći. Kroz zanimljiva predavanja, anegdote iz svakodnevnoga života te praktične vježbe, zaintresirani su učenici mogli osvijestiti kako se u nepogodnoj situaciji ponašati i ostati mirne glave.   Opširnije »
 

Sat i pol tragedije u kulturi

22. listopada posjetili smo našu metropolu. Nakon što smo obavili shopping u Arena centru te popunili garderobu jesenskim krpicama, uputili smo se u Hrvatsko narodno kazalište, koje u predvečerje izgleda veličanstveno.   Opširnije »
 

Kako bolje učiti

Kako se natjerati učiti? Kako prevladati strah od neznanja i steći samopouzdanje? Kako učiti prirodne, a kako društvene predmete? Kako učiti ako je gužva ili buka oko tebe? Samo su neka od pitanja s kojima se susreću učenici po dolasku u Dom.   Opširnije »
 

Prezentacija timova

Prošla su dva tjedna za rješavanje zadatka – upoznati grad Viroviticu! Stariji su učenici okupili i vodili svoje timove. Posljednja je dva dana bila najveća frka jer je trebalo napraviti zanimljivo izlaganje. Svaki se tim predstavio prezentacijom i ukratko izložio prikupljene informacije o znamenitostima grada Virovitice.   Opširnije »
 

Obiteljski centar u gostima

26. rujna smo ugostili Obiteljski centar Virovitica koji je predstavio svoj rad i ciljeve. Održali su nam predavanje o volontiranju i kako postati volonter.   Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži