Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Kreativno pisanje poezije

U suradnji s udrugom za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije „Veranda“ utorkom se provode radionice poezije pod nazivom „Write what you feel, not what you ought to say“. Voditeljica radionica Martina Hećimović zainteresiranim je ljubiteljima poezije u Domu uvodno dočarala što je poezija, koje su vrste poezije te kako odabrati temu.   Opširnije »
 

Prvenstvo Doma u šahu

Prvenstvo Doma u šahu održano je u utorak 29. siječnja. Na početku je sudac učenicima ponovio osnovna pravila igre i ponašanja te ih upozorio na moguća isključenja u slučaju glasnih razgovora, ometanja i zvonjave mobitela. Natjecalo se osmero učenika, a nakon dva sata igre saznao se pobjednik.   Opširnije »
 

Radionica: Nasilje u mladenačkim vezama

Stručna suradnica psihologinja Sandra Borbaš iz Obiteljskoga centra održala je u ponedjeljak 28. siječnja radionicu s temom prevencija nasilja u mladenačkim vezama.   Opširnije »
 

Pozdrav iz Belgije

U okviru ovogodišnjeg sajma Viroexpo, zemlja partner sajma Belgija predstavila se domaćinima svojim proizvodima, čokoladom i pivom. Posjetitelji su iz prve ruke od predstavnika belgijskog veleposlanstva čuli o odnosu Belgijanaca prema tim dvama svjetskim kulturološkim fenomenima koje Belgija izvozi diljem svijeta.   Opširnije »
 

Stjepan Brlas, umirovljeni ravnatelj Učeničkog doma Virovitica, primio godišnju državnu „Nagradu Ivan Filipović“ za 2011. godinu

19. je prosinca na Svečanoj podjeli „Nagrade Ivan Filipović“ u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, uz nazočnost ministra dr. sc. Željka Jovanovića i predsjednika Odbora za dodjelu „Nagrade Ivan Filipović“ prof. dr. sc. Valtera Boljunčića, ovaj uspješan i uzoran prosvjetni djelatnik zasluženo preuzeo državnu godišnju „Nagradu Ivan Filipović“ za 2011. godinu.   Opširnije »
 

Ogledalce reci meni…

U adolescentskoj su dobi uređivanje, šminkanje i friziranje svakodnevna preokupacija većine djevojaka. Važno je ukazati na redovitu njegu tijela te pravilno održavanje higijene. Na radionici Ogledalce reci meni… kozmetičar-majstor Nikolina Pinc, prof. Primijenjene kozmetike u Industrijsko-obrtničkoj školi, na jasan je i slikovit način djevojkama objasnila detalje oko njege kože, posebice njege lica, te upotrebi kozmetičkih proizvoda.   Opširnije »
 

Mjesec borbe protiv ovisnosti

Od 15. studenoga do 15. prosinca obilježava se Mjesec borbe protiv ovisnosti. Ovisnost je veliki problem s kojim se mladež svakodnevno susreće. Edukacija mladih je prvi i najvažniji korak u prevenciji ovisnosti.   Opširnije »
 

Sveti Nikola i Krampus

Blagdan Sveti Nikola je 6. prosinca i djeca u čizmicama dobivaju darove. I ove su godine sv. Nikola i Krampus došli u Dom darivati učenike šibom i čokoladom.  Opširnije »
 

Međunarodni dan volontera (UN)

5. prosinca se obilježava Međunarodni dan volontera što je bio poticaj da vas upoznamo s našim volonterima Zvonimirom i Mihaelom. Potaknuti akcijom Obiteljskog centra u rujnu, prijavili su se u program Moj prijatelj-druži se s vršnjakom sa invaliditetom.   Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži