Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Parlaonica: Zdravstveni odgoj

U utorak smo održali drugu parlaonicu na aktualnu temu ZA i PROTIV Zdravstvenog odgoja u školama.  Opširnije »
 

Učenici navijali za pobjedu Zig-Zag Medveščaka

Da se održavanje higijene i svakodnevno pospremanje spavaonica u Domu te i kako isplati, pokazalo se svakim nagradnim izletom. Ovoga smo puta bili nagrađeni ulaznicama za hokejašku utakmicu Medveščak-Graz.  Opširnije »
 

Valentinovo u Osijeku

Dan Zaljubljenih, 14. veljače, proveli smo u Osijeku. Na poziv Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“ – Dom učenika u Osijeku, sudjelovali smo na večeri poezije.  Opširnije »
 

Kreativno pisanje poezije

U suradnji s udrugom za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije „Veranda“ utorkom se provode radionice poezije pod nazivom „Write what you feel, not what you ought to say“. Voditeljica radionica Martina Hećimović zainteresiranim je ljubiteljima poezije u Domu uvodno dočarala što je poezija, koje su vrste poezije te kako odabrati temu.   Opširnije »
 

Prvenstvo Doma u šahu

Prvenstvo Doma u šahu održano je u utorak 29. siječnja. Na početku je sudac učenicima ponovio osnovna pravila igre i ponašanja te ih upozorio na moguća isključenja u slučaju glasnih razgovora, ometanja i zvonjave mobitela. Natjecalo se osmero učenika, a nakon dva sata igre saznao se pobjednik.   Opširnije »
 

Radionica: Nasilje u mladenačkim vezama

Stručna suradnica psihologinja Sandra Borbaš iz Obiteljskoga centra održala je u ponedjeljak 28. siječnja radionicu s temom prevencija nasilja u mladenačkim vezama.   Opširnije »
 

Neka se i vaš glas čuje - parlaonica!

Često na domskim hodnicima ulazimo u glasne rasprave o aktualnim temama. U utorak smo na poticaj odgajateljica Suzane i Martine održali prvu parlaonicu na temu ZA i PROTIV Facebook-a.   Opširnije »
 

Pozdrav iz Belgije

U okviru ovogodišnjeg sajma Viroexpo, zemlja partner sajma Belgija predstavila se domaćinima svojim proizvodima, čokoladom i pivom. Posjetitelji su iz prve ruke od predstavnika belgijskog veleposlanstva čuli o odnosu Belgijanaca prema tim dvama svjetskim kulturološkim fenomenima koje Belgija izvozi diljem svijeta.   Opširnije »
 

Šah

Šahovska je grupa osnovana početkom 11-og mjeseca 2012. Zainteresiranih je bio znatan broj, ali je redovitih na treningu nekolicina. Odradili smo osnovna pravila igre, ponašanje za vrijeme treninga i službenoga natjecanja. Za predsjednika skupine izabran je Domagoj Marek.   Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži