Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Ogledalce reci meni…

U adolescentskoj su dobi uređivanje, šminkanje i friziranje svakodnevna preokupacija većine djevojaka. Važno je ukazati na redovitu njegu tijela te pravilno održavanje higijene. Na radionici Ogledalce reci meni… kozmetičar-majstor Nikolina Pinc, prof. Primijenjene kozmetike u Industrijsko-obrtničkoj školi, na jasan je i slikovit način djevojkama objasnila detalje oko njege kože, posebice njege lica, te upotrebi kozmetičkih proizvoda.   Opširnije »
 

Mjesec borbe protiv ovisnosti

Od 15. studenoga do 15. prosinca obilježava se Mjesec borbe protiv ovisnosti. Ovisnost je veliki problem s kojim se mladež svakodnevno susreće. Edukacija mladih je prvi i najvažniji korak u prevenciji ovisnosti.   Opširnije »
 

Sveti Nikola i Krampus

Blagdan Sveti Nikola je 6. prosinca i djeca u čizmicama dobivaju darove. I ove su godine sv. Nikola i Krampus došli u Dom darivati učenike šibom i čokoladom.  Opširnije »
 

Međunarodni dan volontera (UN)

5. prosinca se obilježava Međunarodni dan volontera što je bio poticaj da vas upoznamo s našim volonterima Zvonimirom i Mihaelom. Potaknuti akcijom Obiteljskog centra u rujnu, prijavili su se u program Moj prijatelj-druži se s vršnjakom sa invaliditetom.   Opširnije »
 

Novinarke na HRT-u i Jutarnjem listu

Halo, halo! Ovdje novinarke UD Virovitica! 28. studenoga smo prošetale HRT-om i redakcijom Jutarnjega lista.  Opširnije »
 

U blagovaonici smo – dobar tek!

Posebna večera. Ušli smo u neprepoznatljiv restoran: na stolovima vaze s cvijećem, pribor za jelo postavljen prema bontonu i poslužena salata. Gdje je večera?   Opširnije »
 

4. Voćinska kestenijada

Voćin je mjesto koje se smjestilo između šumovitih papučkih brda, a iz kojega nam u Dom dugi niz godina dolazi veliki broj naših učenika. Voćinska kestenijada je tradicionalna kulturna manifestacija koju i naši djelatnici rado posjećuju. Prigoda je to da se djelatnici druže sa sadašnjim i bivšim učenicima te s njihovim roditeljima.   Opširnije »
 

Prva pomoć

U listopadu su u prostorijama Crvenoga križa održane dvije radionice o pružanju prve pomoći. Kroz zanimljiva predavanja, anegdote iz svakodnevnoga života te praktične vježbe, zaintresirani su učenici mogli osvijestiti kako se u nepogodnoj situaciji ponašati i ostati mirne glave.   Opširnije »
 

Prezentacija timova

Prošla su dva tjedna za rješavanje zadatka – upoznati grad Viroviticu! Stariji su učenici okupili i vodili svoje timove. Posljednja je dva dana bila najveća frka jer je trebalo napraviti zanimljivo izlaganje. Svaki se tim predstavio prezentacijom i ukratko izložio prikupljene informacije o znamenitostima grada Virovitice.   Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži