Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Dani otvorenih vrata Učeničkoga doma u svibnju

Poštovani roditelji, dragi budući učenici! Pozivamo vas i vaše dijete, budućega srednjoškolca/srednjoškolku, na Dane otvorenih vrata. U mjesecu svibnju održavamo Dane otvorenih vrata Učeničkoga doma u Virovitici. Svakodnevno možete doći razgledati Učenički dom – mjesto gdje će vaše dijete boraviti tijekom srednjoškolskoga obrazovanja.   Opširnije »
 

Na humanitarnom koncertu

3. travnja je u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici organiziran humanitarni koncert za Alena i Saru koji boluju od teških bolesti današnjice-raka. Novac od ulaznica se prikupljao za njihovo liječenje i potrebne lijekove. Dvadesetak je učenika s odgajateljicom Martinom išlo na koncert podržati ovaj hvale vrijedan humanitarni događaj u Virovitici.   Opširnije »
 

Otvoreno o spolnosti

O seksu na ti… radionica je o spolnosti, osnovnim ljudskim potrebama koju smo 4. travnja proveli u suradnji s ginekologom dr. Josipom Tonkovićem i medicinskom sestrom Magdalenom Leš.   Opširnije »
 

Slobodno vrijeme u teretani

Domske su aktivnosti za kvalitetno provođenje slobodnoga vremena obogaćene još jednom atraktivnom aktivnošću – vježbanje u teretani. Ove je godine podrumski prostor pored kotlovnice preuređen u domsku teretanu od dvadesetak kvadrata te popunjen spravama za vježbanje.  Opširnije »
 

Kreativna izrada nakita

U utorak se u večernjim satima održala kreativna radionica na kojoj smo, uz ugodno druženje u našem dnevnom boravku, same izrađivale broševe, ukrase za kosu i naušnice.   Opširnije »
 

Pronađite nas na Face-u!

Ideja da novinarska skupina Učeničkoga doma otvori Facebook stranicu, rodila se iz razloga kako bismo bili povezaniji s našim učenicima, njihovim roditeljima, braćama i sestrama, profesorima, prijateljima i rodbinom.

Sada možemo brže dijeliti fotke kojih ima brdo... Na taj način učenici mogu kreirati vlastite domske albume koji će ostati trajna uspomena na dane provedene u Domu. Na stranici vam donosimo albume iz našega svakodnevnoga života, zajedničkih izleta, radionica i sportskih aktivnosti. Možete vidjeti kako je kod nas uvijek veselo i aktivno.

Također ćemo vas putem Face-a obavještavati o zanimljivim događajima i radionicama.

Lajk!  Opširnije »
 

Simultanka u šahu

Šahisti Učeničkoga doma isprobali su svoje znanje igranja šaha u susretu s dugogodišnjim igračem Šahovskog društva Virovitica, majstorskim kandidatom, prof. Markom Stipandićem.   Opširnije »
 

LiDraNo 2013.

Prema odluci Agencije za odgoj i obrazovanje, od školske godine 2012/2013. na smotri LiDraNo mogu sudjelovati učenici koji u okviru domskih aktivnosti imaju družine čiji je rad vezan uz izraze smotre LiDraNo. 26. veljače smo sudjelovali na Županijskoj smotri, a škola domaćin je bila Strukovna škola Virovitica.   Opširnije »
 

Valentinovo u Osijeku

Dan Zaljubljenih, 14. veljače, proveli smo u Osijeku. Na poziv Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“ – Dom učenika u Osijeku, sudjelovali smo na večeri poezije.  Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži