Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Pronađite nas na Face-u!

Ideja da novinarska skupina Učeničkoga doma otvori Facebook stranicu, rodila se iz razloga kako bismo bili povezaniji s našim učenicima, njihovim roditeljima, braćama i sestrama, profesorima, prijateljima i rodbinom.

Sada možemo brže dijeliti fotke kojih ima brdo... Na taj način učenici mogu kreirati vlastite domske albume koji će ostati trajna uspomena na dane provedene u Domu. Na stranici vam donosimo albume iz našega svakodnevnoga života, zajedničkih izleta, radionica i sportskih aktivnosti. Možete vidjeti kako je kod nas uvijek veselo i aktivno.

Također ćemo vas putem Face-a obavještavati o zanimljivim događajima i radionicama.

Lajk!  Opširnije »
 

Simultanka u šahu

Šahisti Učeničkoga doma isprobali su svoje znanje igranja šaha u susretu s dugogodišnjim igračem Šahovskog društva Virovitica, majstorskim kandidatom, prof. Markom Stipandićem.   Opširnije »
 

LiDraNo 2013.

Prema odluci Agencije za odgoj i obrazovanje, od školske godine 2012/2013. na smotri LiDraNo mogu sudjelovati učenici koji u okviru domskih aktivnosti imaju družine čiji je rad vezan uz izraze smotre LiDraNo. 26. veljače smo sudjelovali na Županijskoj smotri, a škola domaćin je bila Strukovna škola Virovitica.   Opširnije »
 

Valentinovo u Osijeku

Dan Zaljubljenih, 14. veljače, proveli smo u Osijeku. Na poziv Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“ – Dom učenika u Osijeku, sudjelovali smo na večeri poezije.  Opširnije »
 

Kreativno pisanje poezije

U suradnji s udrugom za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije „Veranda“ utorkom se provode radionice poezije pod nazivom „Write what you feel, not what you ought to say“. Voditeljica radionica Martina Hećimović zainteresiranim je ljubiteljima poezije u Domu uvodno dočarala što je poezija, koje su vrste poezije te kako odabrati temu.   Opširnije »
 

Prvenstvo Doma u šahu

Prvenstvo Doma u šahu održano je u utorak 29. siječnja. Na početku je sudac učenicima ponovio osnovna pravila igre i ponašanja te ih upozorio na moguća isključenja u slučaju glasnih razgovora, ometanja i zvonjave mobitela. Natjecalo se osmero učenika, a nakon dva sata igre saznao se pobjednik.   Opširnije »
 

Radionica: Nasilje u mladenačkim vezama

Stručna suradnica psihologinja Sandra Borbaš iz Obiteljskoga centra održala je u ponedjeljak 28. siječnja radionicu s temom prevencija nasilja u mladenačkim vezama.   Opširnije »
 

Pozdrav iz Belgije

U okviru ovogodišnjeg sajma Viroexpo, zemlja partner sajma Belgija predstavila se domaćinima svojim proizvodima, čokoladom i pivom. Posjetitelji su iz prve ruke od predstavnika belgijskog veleposlanstva čuli o odnosu Belgijanaca prema tim dvama svjetskim kulturološkim fenomenima koje Belgija izvozi diljem svijeta.   Opširnije »
 

Stjepan Brlas, umirovljeni ravnatelj Učeničkog doma Virovitica, primio godišnju državnu „Nagradu Ivan Filipović“ za 2011. godinu

19. je prosinca na Svečanoj podjeli „Nagrade Ivan Filipović“ u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, uz nazočnost ministra dr. sc. Željka Jovanovića i predsjednika Odbora za dodjelu „Nagrade Ivan Filipović“ prof. dr. sc. Valtera Boljunčića, ovaj uspješan i uzoran prosvjetni djelatnik zasluženo preuzeo državnu godišnju „Nagradu Ivan Filipović“ za 2011. godinu.   Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži