Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Stjepan Brlas, umirovljeni ravnatelj Učeničkog doma Virovitica, primio godišnju državnu „Nagradu Ivan Filipović“ za 2011. godinu

19. je prosinca na Svečanoj podjeli „Nagrade Ivan Filipović“ u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, uz nazočnost ministra dr. sc. Željka Jovanovića i predsjednika Odbora za dodjelu „Nagrade Ivan Filipović“ prof. dr. sc. Valtera Boljunčića, ovaj uspješan i uzoran prosvjetni djelatnik zasluženo preuzeo državnu godišnju „Nagradu Ivan Filipović“ za 2011. godinu.   Opširnije »
 

Ogledalce reci meni…

U adolescentskoj su dobi uređivanje, šminkanje i friziranje svakodnevna preokupacija većine djevojaka. Važno je ukazati na redovitu njegu tijela te pravilno održavanje higijene. Na radionici Ogledalce reci meni… kozmetičar-majstor Nikolina Pinc, prof. Primijenjene kozmetike u Industrijsko-obrtničkoj školi, na jasan je i slikovit način djevojkama objasnila detalje oko njege kože, posebice njege lica, te upotrebi kozmetičkih proizvoda.   Opširnije »
 

Mjesec borbe protiv ovisnosti

Od 15. studenoga do 15. prosinca obilježava se Mjesec borbe protiv ovisnosti. Ovisnost je veliki problem s kojim se mladež svakodnevno susreće. Edukacija mladih je prvi i najvažniji korak u prevenciji ovisnosti.   Opširnije »
 

Sveti Nikola i Krampus

Blagdan Sveti Nikola je 6. prosinca i djeca u čizmicama dobivaju darove. I ove su godine sv. Nikola i Krampus došli u Dom darivati učenike šibom i čokoladom.  Opširnije »
 

Međunarodni dan volontera (UN)

5. prosinca se obilježava Međunarodni dan volontera što je bio poticaj da vas upoznamo s našim volonterima Zvonimirom i Mihaelom. Potaknuti akcijom Obiteljskog centra u rujnu, prijavili su se u program Moj prijatelj-druži se s vršnjakom sa invaliditetom.   Opširnije »
 

Novinarke na HRT-u i Jutarnjem listu

Halo, halo! Ovdje novinarke UD Virovitica! 28. studenoga smo prošetale HRT-om i redakcijom Jutarnjega lista.  Opširnije »
 

U blagovaonici smo – dobar tek!

Posebna večera. Ušli smo u neprepoznatljiv restoran: na stolovima vaze s cvijećem, pribor za jelo postavljen prema bontonu i poslužena salata. Gdje je večera?   Opširnije »
 

4. Voćinska kestenijada

Voćin je mjesto koje se smjestilo između šumovitih papučkih brda, a iz kojega nam u Dom dugi niz godina dolazi veliki broj naših učenika. Voćinska kestenijada je tradicionalna kulturna manifestacija koju i naši djelatnici rado posjećuju. Prigoda je to da se djelatnici druže sa sadašnjim i bivšim učenicima te s njihovim roditeljima.   Opširnije »
 

Prva pomoć

U listopadu su u prostorijama Crvenoga križa održane dvije radionice o pružanju prve pomoći. Kroz zanimljiva predavanja, anegdote iz svakodnevnoga života te praktične vježbe, zaintresirani su učenici mogli osvijestiti kako se u nepogodnoj situaciji ponašati i ostati mirne glave.   Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži