Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Rang lista prijavljenih kandidata

 

Domijada 2013.

Susret Učeničkih domova sjeverozapadne Hrvatske – Domijada održan je 11. svibnja u Ivanić Gradu. Ove je godine Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta zbog recesije odlučilo ukinuti državnu razinu Domijade, tako da je sve proteklo u ugodnom druženju-smotri jer nije bilo natjecanja u pravom smislu riječi.   Opširnije »
 

Upisi u Učenički dom 2013/14.

Poštovani roditelji, dragi učenici! Učenički dom u Virovitici i ove je godine objavio slobodna mjesta za školsku 2013/14. godinu. Odlukom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, upisi u Dom će se održavati vjerojatno početkom mjeseca srpnja  kada ćete morati i osobno doći te ponijeti potvrdu o upisu, domovnicu, rodni list te presliku svjedodžbi sedmoga i osmoga razreda.       Opširnije »
 

Monografija o Učeničkom domu

Dragi naši bivši učenici! U tijeku je pisanje monografije o Učeničkom domu u Virovitici, knjige o našoj odgojno-obrazovnoj ustanovi kroz 60-ak godina. Knjiga će sadržavati povijesni pregled od 1951. godine do današnjih dana, statističke podatke o broju učenika i djelatnicima. Molimo vas da prolistate stare albume te nam pomognete prikupiti što više slikovnog materijala.  Opširnije »
 

Dani otvorenih vrata Učeničkoga doma u svibnju

Poštovani roditelji, dragi budući učenici! Pozivamo vas i vaše dijete, budućega srednjoškolca/srednjoškolku, na Dane otvorenih vrata. U mjesecu svibnju održavamo Dane otvorenih vrata Učeničkoga doma u Virovitici. Svakodnevno možete doći razgledati Učenički dom – mjesto gdje će vaše dijete boraviti tijekom srednjoškolskoga obrazovanja.   Opširnije »
 

Na humanitarnom koncertu

3. travnja je u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici organiziran humanitarni koncert za Alena i Saru koji boluju od teških bolesti današnjice-raka. Novac od ulaznica se prikupljao za njihovo liječenje i potrebne lijekove. Dvadesetak je učenika s odgajateljicom Martinom išlo na koncert podržati ovaj hvale vrijedan humanitarni događaj u Virovitici.   Opširnije »
 

Otvoreno o spolnosti

O seksu na ti… radionica je o spolnosti, osnovnim ljudskim potrebama koju smo 4. travnja proveli u suradnji s ginekologom dr. Josipom Tonkovićem i medicinskom sestrom Magdalenom Leš.   Opširnije »
 

Slobodno vrijeme u teretani

Domske su aktivnosti za kvalitetno provođenje slobodnoga vremena obogaćene još jednom atraktivnom aktivnošću – vježbanje u teretani. Ove je godine podrumski prostor pored kotlovnice preuređen u domsku teretanu od dvadesetak kvadrata te popunjen spravama za vježbanje.  Opširnije »
 

Kreativna izrada nakita

U utorak se u večernjim satima održala kreativna radionica na kojoj smo, uz ugodno druženje u našem dnevnom boravku, same izrađivale broševe, ukrase za kosu i naušnice.   Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži