Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

I u mom gradu Vukovar svijetli

Svake godine 18. studenog obilježavamo dan sjećanja na Vukovar i njegove žrtve.  Opširnije »
 

Dani kruha u listopadu

Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se u mjesecu listopadu. U Učeničkom smo domu prigodno uredili svečani stol u kutu blagovaonice koji simbolizira nastajanje kruha od zrna do pogače.   Opširnije »
 

Bontoniziranje

Radionica Za stolom, na stolu i oko njega… održana je s novopridošlim učenicima o lijepom ponašanju za stolom, odnosno u blagovaonici, prema pravilima bon tona.   Opširnije »
 

Obnovi me, zaslužio sam!

Tijekom ljetnih praznika, naši su učenici i odgajatelji uživali u zasluženom odmoru, punili baterije i pripremali se za početak nove školske godine. Oko našeg je Doma pak bilo bučno jer se svakodnevno radilo na rekonstrukciji stare zgrade koja je vapila za obnavljanjem kako bi i ove godine postala sigurno i ugodno mjesto za boravak učenika.  Opširnije »
 

Priča o prijateljstvu i još o koječemu

Otvaranje vrata Učeničkoga doma, ove je godine bilo popraćeno humorom i smijehom. Pripremili smo iznenađenje novim učenicima i njihovim roditeljima kako bi se na samom početku života u Domu osjećali što ugodnije i opuštenije. Interaktivnu predstavu "Priča o prijateljstvu i još koječemu" izvele su glumice Snježana Lančić-Prpić i Vlasta Golub.  Opširnije »
 

Novi početak u Učeničkom domu

Učenički je dom otvorio vrata svojim učenicima i njihovim roditeljima u nedjelju, 1. rujna od 14 sati. Neki su naši stariji učenici stigli i ranije te se smjestili u svoje sobe. Kao i svake godine, atmosfera je prvoga dana bila vesela. Svi su bili uzbuđeni: odgajatelji su užurbano pripremali sve za doček učenika, stariji su učenici bili iznenađeni novouređenim ulazom u Dom te izabrali svoja mjesta u foteljama ili na tabureima. Novi su učenici stizali u pratnji roditelja, upoznavali se s odgajateljima, smještali stvari u nove sobe, birali krevete, upoznavali se s cimerima.  Opširnije »
 

Obavijest o početku školske godine

 

Rang lista prijavljenih kandidata

 

Domijada 2013.

Susret Učeničkih domova sjeverozapadne Hrvatske – Domijada održan je 11. svibnja u Ivanić Gradu. Ove je godine Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta zbog recesije odlučilo ukinuti državnu razinu Domijade, tako da je sve proteklo u ugodnom druženju-smotri jer nije bilo natjecanja u pravom smislu riječi.   Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži