Početna
Arhiv novosti
Povijest
Natječaj - Kako se upisati?
Djelatnici Učeničkog doma
Vijesti o djelatnicima
Prostorije Učeničkog doma
Slobodne aktivnosti i posebni programi
Novinarska grupa
Ekološka grupa
Dramsko-recitacitorska i likovna grupa
Odbojka
Strijelci
Košarka
Nogomet
Stolni tenis
Rukomet
Zajednički život
Sport, zdravlje i rekreacija
Kako bolje učiti
Ostali programi
Regionalna domijada
Državna domijada

Upisi u Učenički dom

U Učeničkom domu Virovitica ostalo je još 9 slobodnih mjesta koja će se popunjavati u jesenskom upisnom roku.  Opširnije »
 

Učenicima besplatni prijevoz u Učenički dom

Na sjednici Odgajateljskog vijeća Učeničkog doma održanoj 18.06.2015.  na prijedlog ravnatelja donesena je odluka da se od početka školske godine 2015./2016. organizira prijevoz učenika i to svaki drugi tjedan od Učeničkog doma i natrag za mjesta Đulovac i Voćin.  Opširnije »
 

Upisi u Učenički dom u školskoj godini 2015./2016.

 

Vršnjačka parlaonica

8. lipnja 2015. godine s početkom u 17 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici u organizaciji Udruge za pomoć mladima Virovitičko - podravske županije "Veranda" i PRONI Centra za socijalno podučavanje iz Osijeka održat će se "Vršnjačka parlaonica"  Opširnije »
 

Idemo u London!

Učeničkom domu Virovitica odobren je projekt u sklopu kojega će 16 učenika iz Učeničkog doma biti poslano na stručno osposobljavanje u London.  Opširnije »
 

Ispraćaj maturanata u Učeničkom domu

U utorak 19. svibnja 2015. održan je prigodan program povodom odlaska maturanata. Naše maturante došli su ispratiti kolege iz doma, prijatelji, roditelji i profesori. Nakon prigodnog programa održana je svečana večera za maturante i goste.  Opširnije »
 

Nogometna utakmica maturanata protiv djelatnika

U ponedjeljak 18. svibnja 2015. održana je tradicionalna nogometna utakmica na kojoj su snage odmjerili zaposlenici i maturanti. Utakmica je odigrana na terenu Lovačkog doma u Požarima. Svoj doživljaj utakmice vrlo je iscrpno iznio maturant Marko Ević, a njegovo izvješće u stilu sportskog novinara donosimo u cijelosti.  Opširnije »
 

Radionica o spolnosti

I ove je godine kao i dosadašnjih održana radionica oo spolnosti na kojoj je gostovao dr. Josip Tonković - spec.ginekolog.  Opširnije »
 

2. mjesto na državnoj Domijadi

8. - 10. svibnja 2015. održana je 40. državna Domijada. Kroz sportska nadmetanja i kulturna događanja, tradicionalni 40. put istaknuta je dugogodišnja tradicija i važnost ove manifestacije. Dugi niz godina domaćin državne Domijade bio je Umag, no od prošle se godine državna Domijada održava u Baškom Polju.  Opširnije »
 
 
Stranica
Elektronska pošta
Impressum
Gdje se nalazimo?
Web preporuke

Učenički dom, T.Masaryka 25, 33000 Virovitica

Odgajatelji:
Mob: 099 732 9922

Tajništvo:
Tel: 033 295 933
Fax: 033 295 935
tajnik@udv.hr

Računovodstvo:
Tel: 033 295 936
voditelj.racunovodstva@udv.hr

Ravnatelj:
Tel: 033 295 937
ravnatelj@udv.hr

Traži